donderdag 27 februari 2014

Veertig op Sentosa

Maandag 24 februari hebben we onze werkzaamheden even gestaakt, want er was iets te vieren. Sandrine werd die dag veertig! Er zijn sowieso al slechtere plaatsen dan Singapore om je verjaardag te vieren, maar om het helemaal speciaal te maken trokken we met zijn allen naar Palawan Beach op Sentosa.
Sentosa is het op drie na grootste eiland van Singapore. Het is tegenwoordig voornamelijk een vakantie-eiland met veel toeristische attracties. Het eiland heeft drie grote stranden, aangelegd in de vorm van een lagune met een eilandje in het midden.
In de weekends zou het er erg druk zijn, maar voor Sandrine's verjaardag hadden we het mooie zandstrand bijna voor ons alleen.
Het eilandje in het midden van de lagune is bereikbaar via een hangbrug.
En dan ben je op het meest zuidelijke punt van continentaal Aziƫ (tenminste, als je even geen rekening houdt met de hangbrug, de brug tussen Sentosa en de stad, en de brug tussen Maleisiƫ en Singapore).

Het water is heerlijk om in te zwemmen. Spectaculair is de aanhoudende file van enorme zeeschepen die de hele horizon in beslag neemt.



Hier komen we nog eens terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten